Telefoon

0624271048

E-mail

info@bijonsinhetbos.nl

Wat een top verblijf hebben jullie gebouwd! Hier kom je niks tekort!
Ideaal om er eventjes tussenuit te zijn met z’n tweetjes.
Meer als voldoende aanbod om iets te doen in de buurt, wandelen, fietsen.
We zijn een mooie wandeling en het landgoed Lievensberg gaan doen en ’s avonds eventjes de stad ingetrokken. Ideaal! We gaan dit zeker en vast aanraden aan iedereen en wie weet tot een volgende keer!

Wat hebben jullie dit goed voor elkaar zeg!
De luxe, zoals kwaliteit handdoeken, zoals vloerkleed en overal kapstokjes e.d. aanwezig. Als je op zoek bent naar een puntje van kritiek, dan kan je het zelfs nog niet vinden! Echt heel knap gedaan. We voelden ons helemaal thuis en de ruimtes waren al aangenaam verwarmd toen we arriveerden. Ooh ja, en die badkamer! Fantastisch! We konden ons gewoon in de douchecabine afdrogen. Een dikke 10 geven wij!

Wat een geweldige plek om te verblijven! Is van alle comfort voorzien. Heerlijk op de bank onder een kleed met een bakkie koffie 🙂 Ik weet waar ik mijn overnachtingen ga doorbrengen als ik op de zaak in Bergen op Zoom moet zijn! Jullie zien mij zeker vaker terug.

Wat een mooie plek… Hoe smaakvol en met oog voor elk detail ingericht… Pure luxe en genieten… Ook de energie is zo mooi en zacht hier… het voelt als thuiskomen… Wij komen graag terug.