Telefoon

0624271048

E-mail

info@bijonsinhetbos.nl

Ontdek de veelzijdigheid van Bergen op Zoom! Of je nu een liefhebber bent van wandelen, fietsen, of het verkennen van een bruisende stad, hier zijn enkele activiteiten die je niet mag missen:

Wandelen

Verken de betoverende wandelpaden van de Brabantse Wal, omringd door weelderige bossen en schilderachtige heidevelden. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de historische charme van Bergen op Zoom terwijl je door de gezellige straatjes van het oude stadscentrum wandelt.

Fietsen

Stap op de fiets en ontdek de diverse fietsroutes rondom Bergen op Zoom. Van de Molenroute op de Brabantse Wal tot het avontuurlijke Rondje Bergse Heide, er is voor elk wat wils. Geniet van schilderachtige uitzichten en adembenemende landschappen terwijl je fietst door deze prachtige regio.

Stadse Verkenning

Ontdek het rijke erfgoed van Bergen op Zoom door een bezoek te brengen aan historische bezienswaardigheden zoals de Grote Markt en de imposante Gevangenpoort. Wandel langs de oude vestingwerken en bewonder de charmante architectuur van deze Zuid-Nederlandse stad.

Culinaire Ervaringen

Laat je smaakpapillen verwennen in de lokale restaurants en eetgelegenheden. Proef heerlijke streekgerechten en geniet van de gastvrije sfeer in de levendige eetplekken van Bergen op Zoom.

Of je nu de voorkeur geeft aan actieve buitenactiviteiten of een ontspannen verkenning van de stad, Bergen op Zoom heeft voor elk wat wils. Beleef de diversiteit en schoonheid van deze stad en haar omgeving!

Op deze handige website vind je alle informatie over activiteiten in Bergen op Zoom. Zo vind je er diverse wandel- en fietsroutes, de jaarlijkse evenementen, waar je kunt shoppen en natuurlijk ook een overzicht van diverse eetgelegenheden.

Er is ook een handige app die je eventueel kunt downloaden op je telefoon.